הסיפור שלנו...

קצת עלינו

כל מוצרי הרשת מיוצרים מחומרים טבעיים וללא תוספת חומרים משמרים או כימיקלים למיניהם.
הסניפים מעוצבים בשיטת "המטבח הפתוח", כך שהלקוח יכול לראות ולעקוב בהנאה אחר הנעשה במטבח הסניף.
כל זאת יחד עם ריהוט איכותי, מיזוג אוויר ועיצוב נקי הופכים את חווית הקנייה ב"פלאפל בריבוע" למשהו אחר…

הסיפור של פלאפל בריבוע...

הסיפור של פלאפל בריבוע החל בשנת 1995, במהלך חופשת השחרור שלי מצה”ל. את הקונספט הגה אייל, אחי הבכור, אשר חלם לתת פרשנות מודרנית למנה הלאומית האהובה והמוכרת. השם אותו המציא אבי, מגלם הבטחה הצרכנית: זה לא סתם פלאפל, זה “פלאפל בריבוע!” הסניף הראשון של פלאפל בריבוע נחנך לראשונה ברח’ רוטשילד 85 בראשל”צ. מיד עם השחרור מצה״ל, בעזרת אשראי לא גדול מהבנק, מענק שחרור גדול עוד פחות, ומתכון מנצח של סבתי ז”ל כבר ידעתי מה אני רוצה ליצור: מוצר איכותי, עיצוב עדכני, מטבח שקוף, מכירה במסעדה ממוזגת, ובעצם – הענקת חווית קנייה נעימה ומתקדמת שטרם נראתה בענף. הלקוחות החלו אט-אט להצביע ברגליים, והיום כבר ברור לכולם: ב”פלאפל בריבוע” יש לכם ביטחון בקנייה, ביטחון באיכות, בטריות, בניקיון וכמובן שבטעם. אצלנו עושים שימוש בשמן האיכותי ביותר, הפלאפל מטוגן אל מול עיני הלקוחות שלנו ברגע ההזמנה ומוגש באריזות ייחודיות פרי הפיתוח שלנו. מוצרינו מיוצרים מדי יום מחומרי הגלם האיכותיים בנמצא, ללא חומרים משמרים או כימיקלים ונשלחים כל בוקר ממרכז הייצור החדיש והמשוכלל שלנו אל כלל סניפי הרשת, כך שאתם, לקוחותינו היקרים, יכולים להיות בטוחים כי בחרתם נכון ובעיקר – טעים.

גיא יקר, מנכ"ל ומייסד

חזור

תודה!
הטופס נשלח בהצלחה