הסיפור שלנו...
קצת עלינו
כל מוצרי הרשת מיוצרים על ידינו מחומרי גלם מובחרים ובסטנדרטים הגבוהים ביותר. הסניפים מעוצבים בשיטת "המטבח הפתוח",
כך שהלקוח יכול לראות ולעקוב אחר הנעשה במטבח הסניף וליהנות מחוויה חושית של טעם, צליל ונראות יוצאי דופן בקטגוריה.
הסיפור של פלאפל בריבוע...
הסיפור של פלאפל בריבוע החל בשנת 1995, במהלך חופשת השחרור שלי מצה”ל והרעיון היה לתת פרשנות מודרנית למנה הלאומית האהובה והמוכרת.
השם אותו המציא אבי ז״ל, מגלם הבטחה צרכנית: זה לא סתם פלאפל, זה “פלאפל בריבוע!”
הסניף הראשון של פלאפל בריבוע נחנך לראשונה ברח’ רוטשילד 85 בראשל”צ. מיד עם השחרור מצה״ל, בעזרת אשראי לא גדול מהבנק, מענק שחרור גדול עוד פחות, ומתכון מנצח של סבתי ז”ל כבר ידעתי מה אני רוצה ליצור: מוצר איכותי, עיצוב עדכני, מטבח שקוף, מכירה במקום ממוזג וממורק, ובעצם – הענקת חווית קנייה נעימה ומתקדמת שטרם נראתה בענף והלקוחות החלו אט-אט להצביע ברגליים.
אנו עושים שימוש בשמן האיכותי ביותר, הפלאפל מטוגן אל מול עיני הלקוחות שלנו ברגע ההזמנה ומוגש באריזות ייחודיות פרי הפיתוח שלנו.
מוצרינו מיוצרים מדי יום מחומרי הגלם האיכותיים בנמצא ונשלחים בכל בוקר ממרכז הייצור החדיש והמשוכלל שלנו אל כלל סניפי הרשת, כך שאתם, לקוחותינו היקרים, יכולים להיות בטוחים כי בחרתם נכון.
היום, בחלוף 30 שנות פעילות בהן הפכה לרשת הגדולה בארץ כבר ברור לכולם: ב”פלאפל בריבוע” יש לכם ביטחון בקנייה, ביטחון באיכות, בטריות, בניקיון וכמובן שבטעם.
גיא יקר, מנכ"ל ומייסד