הסיפור שלנו...

קצת עלינו

כל מוצרי הרשת מיוצרים מחומרים טבעיים וללא תוספת חומרים משמרים או כימיקלים למיניהם. הסניפים ממורקים ומעוצבים בשיטת "המטבח הפתוח", כך שהלקוח יכול לראות ולעקוב בהנאה אחר הנעשה במטבח הסניף. כל זאת יחד עם ריהוט איכותי, מיזוג אוויר ועיצוב נקי הופכים את חווית הקנייה ב"פלאפל בריבוע" למשהו אחר…

הסיפור של פלאפל בריבוע...

זה החל בשנת 1995, במהלך חופשת השחרור שלי מצה”ל.
הרעיון לפתיחת חנות פלאפל אחרת וליצירת קונספט חדש למאכל הלאומי, היה של אייל, אחי הבכור, כמו גם הרעיון ליצירת קציצות מרובעות במקום אלו העגולות, שכולנו היינו רגילים להן.
השם “פלאפל בריבוע”, אותו הגה אבי, הכיל בתוכו גם את ההבטחה הצרכנית, שהרי זה לא סתם פלאפל, אלא “פלאפל בריבוע!”, וגם את צורת הקובייה אשר מלווה אותנו מאז ועד היום.
במהלך אותה חופשת שחרור, פתחנו את הסניף הראשון ברח’ רוטשילד 85 בראשל”צ, בעזרת אשראי לא גדול מהבנק, מענק שחרור גדול עוד פחות, ומתכון מנצח של סבתי ז”ל.
כבר אז ידעתי מה אני רוצה ליצור, קונספט ייחודי של מוצר באיכות הגבוהה ביותר, עיצוב עדכני, מטבח שקוף, מכירה בתוך חנות ממוזגת ובעצם – הענקת חווית קנייה לצרכן הישראלי.
הלקוחות החלו אט-אט להצביע ברגליים ולהבין שב”פלאפל בריבוע” יש להם ביטחון בקנייה, ביטחון באיכות,
בטרייות, בניקיון ואיך לא-בטעם.
החלפנו (ועדיין מחליפים) את השמן על בסיס יומיומי.
את הקציצות, אנו מטגנים אל מול עיני הלקוחות, מייד עם ההזמנה
אנו יוצרים מדי לילה את כל מוצרינו במרכז הייצור החדיש והמשוכלל, הנושא רישיון יצרן ממשרד הבריאות.
אנו משתמשים בתבליני “פּרג” המשובחים.גרגירי החומוס שלנו – מזן הדס, גדלים בארץ, וכל הרכיבים של מוצרינו טבעיים ואינם מעובדים. כך, אתם הלקוחות, יכולים להיות בטוחים, שהמזון שאתם אוכלים ב”פלאפל בריבוע” הוא טרי, בריא ואיכותי.
להפוך את רשת “פלאפל בריבוע” למובילה ולגדולה בארץ, אינו דבר של מה בכך
וכל זה קרה אך ורק הודות לכם, לקוחותינו הנאמנים ועל כך תודתנו.
גיא יקר,
מנכ"ל ומייסד

חזור
משלוחים פייסבוק מיקום טלפון Instagram